lördag 19 februari 2011

Det kom ett mail...


Kolla vad jag fann i min in korg....Jag som går o funderar på att åka bort ett tag...Har ju drömt om att få möjlighet att åka till Masesgården!!!! Tankens kraft...härligt... Något att fundera på...

Lördag vilken härlig dag!!  Lev väl.....Mia


Bästa vän,

Om du någon gång har varit på Masesgården vet du hur speciellt det är att vara på hälsohem och hur bra man mår av den vegetariska maten, motionspassen och den totala avkopplingen från vardagen. Har du inte varit här, har du någonting nytt att se fram emot.

I mitten av februari kommer vår nya katalog med program för sommar-halvåret. Under perioden maj – oktober 2011 kan du välja mellan 33 olika vistelser och kurser. Allt från maxiweekend 3 dygn till hälsoveckor 7 dygn.

Om du inte brukar få Masesgårdens katalog, kan du beställa den nu, så skickar vi den till dig. Antingen går du in på hemsidan eller så ringer du till receptionen så hjälper vi dig, 0247-645 60.

Prova på veckor med 25% rabatt!

Erbjudandet gäller speciellt för dig som har anmält dig på vår hemsida. Oavsett om du har varit på Masesgården tidigare eller kommer hit för första gången, bjuder vi på 25% rabatt följande veckor.

Kortvecka från 5.636:-
med 25% rabatt
Vecka 13
 (5 dygn) 26 – 31 mars, lördag – torsdag.  Kurs: Viktminskning.
Prisexempel pensionatsrum, enkelrum, ord. pris från 7.515:-


Hälsovecka från 7.417:-
med 25% rabatt
Vecka 11
 (7 dygn) 12 – 19 mars, lördag – lördag. Kurs: Vikt & Motionsguide.
Prisexempel pensionatsrum, enkelrum, ord. pris från 9.890:-

Vecka 15
 (7 dygn) 9 – 16 april, lördag – lördag- Kurs: Kroppsmedvetenhet.
Prisexempel pensionatsrum, enkelrum, ord. pris från 9.890:-

På Masesgården ingår det mesta i priset

En skön säng att sova i, alla måltider med vegetarisk buffé och mellanmål med färskpressad juice, frukt och té. Fem aktiviteter om dagen med olika motionspass och föredrag på tema hälsa. Var med på så många du vill! Det enda som kostar extra är behandlingar och veckans kurs.
Välkommen! Tar du tåget hämtar vi dig i Leksand

Info och bokning
0247-645 60

Vill du utnyttja veckorna med 25% rabatt, uppger du koden ”web:1-25” när du ringar och bokar. Vårt erbjudande till dig gäller nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatter.


Bästa hälsningar från oss
på Masesgården genom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar