onsdag 19 januari 2011

Så kan ett Mellanmål se ut..


Det börjar dra ihop sig för en hämtning på dagis..Idag ska mormor hämta sedan bär det av mot IKEA med barn o barnbarn..
Men innan tänkte jag ta ett mellanmål:
2 finncrisp på den ena groddar och skinka & den andra en skivad Charon frukt..De é super gott och lägga på hårt bröd..Testa o prova..

//Mia

2 kommentarer:

  1. Hej bra fråga.
    Sharonfrukter är en förädlad variant av persimonträdets frukter (äv. kallat kaki). Till utseendet påminner frukterna om tomater fast med kraftiga blad vid fästet, och varierar från gulorange till rödorange i färgen.

    Den ursprungliga formen av persimonfrukter är lite större än den förädlade sharonfrukten. Men den viktigaste skillnaden mellan dessa är att den ursprungliga persimonfrukten är oerhört bitter i smaken innan den mognat och blivit riktigt mjuk och krämig i köttet, medan sharonfrukten saknar dessa bitterämnen och är söt direkt när man plockat den och fortfarande är fast i köttet..
    Hälsar Mia

    SvaraRadera